Powered by Payt
Automatisering
Plaatsingsdatum: 2 mei 2019

Boek e-factuur automatisch in boekhoudprogramma in

Facturen sturen, zij het een e-factuur of op print, is een bewerkelijke taak en slokt veel middelen op. Een van de manieren waarop u dit beter kan regelen, is met Simplerinvoicing. Deze functionaliteit stelt u in staat een e-factuur automatisch in te boeken in de administratie van uw debiteur. Het versturen van een (e-) factuur is daarmee verleden tijd, net als het handmatig inboeken voor uw debiteur.

Geschreven door: NLBeterBetaald
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Eenvoudige e-factuur uitwisseling

Met Simplerinvoicing hoeft u zich niet meer te verdiepen in de manier waarop een klant of ondernemer uw e-factuur wilt ontvangen. UBL is hiervoor namelijk de standaardvorm. Een UBL-bestand bevat alle benodigde gegevens van een e-factuur, waaronder de naam, het rekeningnummer, het totaalbedrag en het btw-bedrag, maar ook alle individuele productregels. Een UBL-bestand heeft ook een standaard opmaak, waardoor digitale facturen automatisch in ieder boekhoudprogramma in te lezen is.

E-facturen met Simplerinvoicing

  •  Geen verzending van e-facturen nodig
  • Direct ingeboekt in de boekhouding van uw debiteur
  • Beveiligde uitwisseling via transportstandaard PEPPOL
  • Beter betalende klant door betere service

Lees meer over beter betaald krijgen

10 tips om sneller en strategischer te innen

Download whitepaper

Europese samenwerking

Simplerinvoicing is een samenwerking tussen verschillende Europese bedrijven op het gebied van administratieve software en e-factureerdiensten op initiatief van de Nederlandse overheid. Het resultaat van die samenwerking is de standaard voor uitwisseling van facturen genaamd UBL.

Brochure NL Beter Betaald

Sneller en beter betaald worden

Met onze 10 inzichten