Powered by Payt
Automatisering
Plaatsingsdatum: 16 mei 2019

Incassobeheer met behoud van persoonlijk contact

Niets vervelender dan een klant die, ondanks meermaals herinneren, niet betaalt. Dat kost energie die u liever in andere dingen stopt. Tegelijkertijd is die klantrelatie belangrijk. Gelukkig kunt u door automatisering niet alleen zorgen dat u alsnog betaalt krijgt, ook communiceert u optimaal met de klant en blijft de relatie intact.

Geschreven door: NLBeterBetaald
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Debiteurenbeheer draait om controle; welke informatie bevat de factuur, wanneer stuurt u een herinnering en hoe vaak? Het vergt wat tactisch vernuft om dit op de best mogelijk manier te doen.

Dat pakt dan ongeveer zo uit 

“Door Payt sturen we onze herinneringen nu op vaste tijdstippen. De software helpt ons bij het structureren van ons debiteurenproces, met behoud van persoonlijk contact. We signaleren het nu nog sneller als een factuur voor problemen zorgt en nemen dan persoonlijk contact op met de desbetreffende debiteur. Het zorgt ervoor dat we ons onderscheidend vermogen eigenlijk nog beter in praktijk kunnen brengen.”Marc Oegema, Afier Accountants

Lees meer over beter betaald krijgen

10 tips om sneller en strategischer te innen

Download whitepaper

Incassobeheer zonder conflict

Die controle waar Marc het over heeft, neemt vaak af zodra een incassotraject start. Dat zorgt niet alleen voor een information gap, ook heeft u geen invloed meer op de persoonlijke communicatie met de klant. Dat verhoogt het risico dat niet-betalende debiteuren niet veranderen.Het debiteurenproces geautomatiseerd opvolgen met een incassotraject lijkt een risico, maar dat is slechts schijn. Met een goede tactiek behoudt u ook in dit traject de volledige controle, kunt u op ieder moment in contact treden met uw debiteur en kunt u het proces stopzetten of pauzeren wanneer u wilt. In de praktijk herinnert de software van Payt uw klant op verschillende momenten en via diverse kanalen aan de openstaande factuur (of facturen), maar met één klik op de knop kunt u ingrijpen of iets wijzigen.

Brochure NL Beter Betaald

Sneller en beter betaald worden

Met onze 10 inzichten